Hva er bedre – tre- eller PVC-vinduer?

Hva er bedre – tre- eller PVC-vinduer? Tre er mer tradisjonelt, og PVC er forbundet med et moderne utseende. Norge er et land der trehus dominerer, så det ser ut til at det naturlige materialet med lang levetid er et godt valg. Plastvinduer har imidlertid også mange fordeler som tiltrekker kjøperens interesse. Trevinduer har et tradisjonelt skandinavisk utseende og passer perfekt inn i eldre trehus av kulturhistorisk verdi, men den viktigste faktoren er uansett lang levetid. Trevinduer kan lagres i opptil 40 år. Hvis kvaliteten på selve treet er god og vinduene vedlikeholdes ordentlig, kan de fungere godt opptil hundre år. Men jo bedre treverk, desto høyere blir prisen på vinduene. Når det gjelder vedlikehold, krever trevinduer regelmessig renovering og bør males omtrent hvert 7.-10. år. Som materiale har tre i tillegg gode isolerende egenskaper, noe som innebærer at vinduer i massivt tre også gir god isolasjon. Smijernsdør – floft.no | Metalldør, glassdør med metallramme Våre skandinaviske vinduer er utstyrt med SPILKA-beslag og kan til og med ha et aluminiumsdeksel. De har det norske NDVK-sertifikatet. Det er veldig verdifullt for både kjøpere og produsenter, da det beviser at produktet er testet og oppfyller høye standarder. God isolasjonsverdi Lang levetid forutsatt at det regelmessig fornyes og vedlikeholdes Treverket kan resirkuleres Tradisjon – Norge er et land med trehus Krever vedlikehold hvert 7.–10. år Høy pris Kvaliteten varierer da den avhenger av treets kvalitet. I åpne områder kan hyppigere vedlikehold være nødvendig. PVC-vinduer består av en slitesterk syntetisk polymer. Materialet kjennetegnes av gode isolerende egenskaper og lave produksjonskostnader. skyvedørsgarderobe oslo Det er her den største fordelen dukker opp, det vil si relativt lave priser. Vinduene er billige, men samtidig av god kvalitet. PVC-vinduer og dører er billigere enn aluminium- eller treprodukter med lignende dimensjoner og egenskaper. PVC krever da ikke spesiell behandling, det er vanskelig å skade og lett å vaske. Gode isolerende egenskaper. Finnes i mange forskjellige farger og former. Krever nesten ikke vedlikehold. de blir ikke gule, sprekker eller blekner ikke de har mye bedre motstand mot fukt og vann PVC-vinduer åpnes innover

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.